Noutati

 

150 de ani de traditie neintrerupta

Anul 2019 reprezintă o aniversare deosebită pentru AFRISO: 150 de ani de tradiție neîntreruptă în domeniul aparatelor de măsură și control. În toți acești ani am inovat continuu și am ridicat standardele în tot ce înseamnă măsurări și echipamente de siguranță în instalații.

EUROLYZER si MULTILYZER , liderii incontestabili pe piata analizoarelor de gaze din Romania sunt disponibili acum in editie aniversara: EUROLYZER STx si MULTILYZER STx Black-Edition.

Cu acest prilej, vă propunem oferta jubiliara: la achiziţia oricărui analizor Black-Edition, beneficiaţi de un voucher în valoare de 150 euro pentru achiziţia de produse şi servicii AFRISO.


Analizorul de pulberi STM 225

Aparat de masura pulberi, special pentru utilizare la instalatiile de ardere cu combustibili solizi, de exemplu arzatoarele cu peleti, lemn, carbune, pentru determinarea concentratiei de particule/pulberi si monitorizarea valorilor limita.


 

Multilyzer STx – noul lider al gamei profesionale

Analizorul de gaze cu 5 ani garantie, pentru toti senzorii.
Fara inlocuiri de senzori, fara contract de service.
Din aprilie 2018, cei 149 de ani de experienta a producatorului german AFRISO stabilesc noi standarde de performanta in analiza gazelor de ardere.


 

Viitorul – astăzi !

AFRISO a prezentat, în cadrul ISH 2017, conectivitatea aparatelor de măsură CAPBs® cu ochelarii inteligenţi / Smart Glasses. O nouă premieră, noutate absolută în domeniu, ce uşurează munca specialiştilor, permiţându-le, cu ajutorul tehnologiei, să lucreze mai eficient, mai sigur şi mai placut. Practic, toate valorile măsurate relevante sunt proiectate permanent, în timp real, în câmpul vizual al utilizatorului, fără restricţii şi fără compromisuri.

Sistemul modular de aparate de măsură CAPBs® de la AFRISO este acum certificat TÜV, pentru majoritatea determinărilor de presiuni şi temperaturi. Astfel, aparatele AFRISO CAPBs® sunt primele de acest tip din lume, adecvate pentru măsurări oficiale, conforme cu norma europeană EN 50379-2, în domeniul întreținerii, verificării şi service-ului echipamentelor de încălzire în Uniunea Europeană.


 

AFRISO CAPBs


 

CABPs® – sistem pentru evaluarea calitatii aerului in incaperi

 
Sistemul modular de aparate de masura CAPBs® se imbogateste cu inca un senzor extrem de util pentru evaluarea calitatii aerului in incaperi. Senzorul pentru determinarea concentratiei de Compusi Organici Volatili (VOC) si CO2 in aerul ambiental. Alaturi de senzorii similari pentru temperaturi, presiuni, viteze curenti de aer, debite gaze si lichide, detectie gaze toxice sau explozive, specialistii in HVAC dispun de echipare completa, profesionala. Doar in acest mod se poat regla optim instalatii de ventilatie / incalzire / climatizare in cladiri de birouri, administrative, rezidentiale, garantand nu doar confortul, dar si sanatatea si siguranta persoanelor. 
 
Toate datele relevante pot fi monitorizate in timp real atat pe smartphone / tablete cat si pe analizoare de gaze, manometre si termometre portabile AFRISO. De asemenea, protocoalele de masurare pot fi salvate, arhivate si printate imediat. Sunt disponibile atat valori instantanee cat si limita / min / max sau functie data logging.

Cel mai profesional si versatil sistem modular de aparate de masura in domeniul instalatiilor: CAPBs® de la AFRISO. 100% Made in Germany.
 
DSCF9327 (1)

 

FlowTemp® ST


 

CABPs® – noua tehnologie modulara de la AFRISO

De 147 de ani, AFRISO ridica standardele in domeniul aparatelor de masura si control, prezentand permanent inovatii si asumandu-si rolul de trendsetter in domeniu.

cabps

Este acum randul noului sistem modular, flexibil de aparate de masura, denumit CAPBs®. In premiera, prin intermediul CAPBs®, intreaga gama de analizoare de ultima generatie AFRISO – BLUELYZER® ST, EUROLYZER® STx si MULTILYZER STe, manometrele digitale S4600 ST, precum si alte aparate de masura portabile isi pot extinde spectrul de utilizari: localizarea scaparilor de gaze explozive, masurarea vitezei, umiditatii si temperaturii aerului, debitului, presiunii si temperaturii apei, determinarea calitatii aerului ambiental si a presiunii mediilor gazoase. Astfel, cu noile module profesionale CAPBs®, clasicele aparate de masura portabile AFRISO devin aparate multifunctionale intr-o clipa, cu o versatilitate neegalata in domeniul HVAC, dar si al alimentarilor cu apa.

cabps2

Aparatele CAPBs® formeaza practic un sistem modular complet nou ce comunica perfect atat cu aparatele de masura profesionale AFRISO de ultima generatie, cat si direct cu tablete si smartphone. Extrem de important este faptul ca ele constau intr-o unitate de baza – un aparat compact, ergonomic – la care se pot atasa numerosi senzori interschimbabili. Unitatea de baza include alimentarea electrica (acumulator / baterii), tasta multifunctionala, semnalizare acustica si vizuala. Prin intermediul acestui concept cu senzori interschimbabili se reduc atat costurile, precum si gabaritul trusei de aparate de masura necesare specialistilor.

cabps3

Conectarea intre modulul CAPBs® si aparatul de masura AFRISO sau tableta / smartphone se realizeaza simplu, instantaneu si stabil prin Bluetooth Smart. Aparatul de masura AFRISO, respectiv aplicatia gratuita pentru tableta / smartphone ofera multiple posibilitati de preluare, prelucrare, stocare si transmitere a datelor masurate. Cu ajutorul imprimantei portabile Europrinter (conectata la aparatul de masura AFRISO), protocolul de masurare se poate lista si preda clientului imediat, la locul masurarii.


TERMODEBITMETRU portabil FlowTemp ST®

rasarit_dezvaluire1

Anul 1972: AFRISO introducea pe piata, in Germania, un aparat complet nou: primul analizor de gaze electronic, portabil, COMBILYZER RGT-02.

18 Ianuarie 2016: AFRISO prezinta o noua premiera, o inovatie absoluta. Cel mai revolutionar aparat de masura din domeniul incalzirii si alimentarii cu apa – FlowTemp ST.


Bluelyzer® ST

Analizor compact pentru determinarea O2 si CO la cazane de capacitati mici si medii, combustibili gazosi.

Date tehnice

SC AFRISO SRL, bvd. Tudor Vladimirescu 45A, sector 5, cod 050881, Bucuresti, Romania
Telefon: 021 410 07 02, Fax: 021 410 07 12
E-mail: info@afriso.ro