EUROLYZER STx

EUROLYZER STx

Aparat de masura profesional compact pentru determinarea componentei gazelor arse la cazane de capacitati mici si medii, conventionale sau in condensatie.

Aparatul beneficiaza de garantie de 5 ani pentru toti senzorii.

EUROLYZER®STx este deosebit de potrivit pentru utilizarea universală în măsurătorile de ardere a petrolului, gazelor și peleților mici și mijlocii, precum și pentru testarea siguranței șemineelor cu gaz pentru concentrațiile de CO. În plus, EUROLYZER®STx poate fi utilizat în mod optim pentru măsurarea sistemelor de încălzire CHP bivalente, modulante de putere, precum și pentru măsurători pe sisteme de încălzire cu conținut ridicat de combustibil biogenic.
Descriere
Eurolyzer®STx la îndemână și extrem de eficient reprezintă o dezvoltare consecventă și fără compromisuri a dispozitivului de măsurare a gazelor de eșapament din seria EUROLYZER, care are succes de ani de zile și a fost proiectat și dezvoltat exclusiv pentru clienți profesioniști și bine informați. Eurolyzer®STx în formă ergonomică oferă o varietate de funcții și caracteristici pentru instalarea, inspecția și întreținerea sistemelor de încălzire de natură convențională și modernă. Acest contor de gaze de eșapament are o precizie ridicată, funcționalitate largă și ușurința intuitivă de utilizare. Măsurătorile precise ale, de exemplu, O2 (conținutul de oxigen), CO/H2 (monoxid de carbon cu compensare a hidrogenului), NO (monoxid de azot), (temperatură de ardere și evacuare), Presiune (alimentare) sau presiune diferențială sau calcule exacte ale diferiților parametri, ar fi lambda, eficiența de ardere (Eta), pierderea gazelor de eșapament (qA), punctul de rouă, NOx (dioxid de azot) și CO2 (dioxid de carbon) fac din EUROLYZER®STx un instrument valoros în activitatea de zi cu zi. Cu Bluetooth®, rezultatele măsurătorilor pot fi transferate în siguranță și rapid pe tablete, smartphone-uri sau PC-uri. Telefonul mobil EuroSoft este ideal pentru evaluarea, stocarea sau vizualizarea convenabilă a măsurătorilor pe receptoare. Telefonul mobil EuroSoft este disponibil pentru Android, iOS și Windows. În plus, EUROLYZER®STx are un slot MicroSD, care este potrivit pentru asigurarea rezultatelor măsurătorilor pe cardurile MicroSD/SDHC. În spiritul “Internet of Things” (IoT), instrumentele de măsurare din seria blueline au un generator de cod QR. Acest lucru generează rezultatele măsurătorilor pentru transferul rapid pe dispozitive mobile sau pentru redirecționarea prin e-mail, WhatsApp, Dropbox, etc. Mai multe caracteristici și multe altele: Senzor O2 durabil, fără plumb, cu fază de calibrare optimizată și timp de reacție rapid, bazat pe tehnologia “ECO”, rezistent la componente biogenice în combustibili și gaze de eșapament Celulă DE CO compensată cu H2 (interval de măsurare de până la 10.000 ppm) Multe posibilități de procesare a măsurătorilor în aval cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth® Smart Măsurarea pierderii de presiune Datalogger (opțional)

 

Date tehnice

Inapoi la pagina de analizoare de gaze

SC AFRISO SRL, bvd. Tudor Vladimirescu 45A, sector 5, cod 050881, Bucuresti, Romania
Telefon: 021 410 07 02, Fax: 021 410 07 12
E-mail: info@afriso.ro