Multilyzer STx TN

MULTILYZER STx

Analizor cu senzori cu durata extinsa de viata, tip eco: cea mai noua tehnologie in analiza gazelor de ardere pentru determinarea componentei gazelor arse la cazane de orice puteri, conventionale sau in condensatie, combustibili gazosi, lichizi sau solizi, masuratori / monitorizari conform legislatiei de mediu.

MULTILYZER STx poate fi echipat cu până la șase celule de măsurare electrochimice (O2, CO/H2, NO, SO2, NO2 și COhigh).
Descriere
Noul analizor multilyzer STx de gaze de eșapament se bazează pe versiunea de produs stabilită a unui instrument clasic de măsurare portabil, ca predecesorii săi “MULTILYZER” MULTILYZER NG, MULTILYZER Industry și MULTILYZER STe au reprezentat anterior cu succes. Versiunea STx a MULTILYZER utilizează cea mai recentă tehnologie de senzori și interfață de date. Instrumentul de măsurare este acționat cu o singură mână de butoanele ergonomice și cu suprafață mare. Afișajul color TFT optimizat pentru citire facilitează lucrul cu acest instrument multifuncțional. Programele de măsurare clar structurate sprijină sarcinile specifice de măsurare în mod avantajos.
Toate datele de măsurare sunt afișate în mod clar. Valorile măsurate pot fi stocate pe un card de memorie MicroSD. O interfață de comunicare wireless (Bluetooth Smart) este disponibilă ca standard pentru un dialog convenabil cu dispozitive externe. Rezultatele măsurătorilor pot fi imprimate cu ușurință pe EuroPrinter, atât prin intermediul interfeței standard cu infraroșu.
În plus, MULTILYZER STx are o funcție generator QR, cu care rezultatele măsurătorilor pot fi vizualizate sub forma unui cod QR pe ecran și scanate pentru redirecționare. În special, precizia ridicată a măsurării, rentabilitatea și durabilitatea sunt atributele esențiale ale acestui produs inovator.

Date tehnice

Inapoi la pagina de analizoare de gaz

SC AFRISO SRL, bvd. Tudor Vladimirescu 45A, sector 5, cod 050881, Bucuresti, Romania
Telefon: 021 410 07 02, Fax: 021 410 07 12
E-mail: info@afriso.ro