Wq10

Trusa de masurare a calitatii apei WQ10

Calitatea apei din instalatiile de incalzire influenteaza semnificativ durata de viata a echipamentelor si buna lor functionare. In mod frecvent apar daune majore asupra cazanelor dar si a celorlalte elemente din instalatii, din cauza apei necorespunzatoare. Pana in prezent, determinarea corecta si completa a parametrilor relevanti se putea face doar cu costuri ridicate respectiv in teste de laborator complexe, de durata si netransparente.

Acum AFRISO inoveaza din nou, asa cum o face neintrerupt, de 150 de ani in domeniul aparatelor de masura si control.

Trusa de masurare a calitatii apei, WQ10, de la AFRISO, este cea mai moderna si convenabila solutie pentru evaluarea proprietatilor apei din sistemele de încălzire.
Cu ajutorul acesteia se pot face determinări precise ale principalilor măsuranzi: conductivitatea electrică, pH, temperatura, duritate, salinitate și total solide dizolvate. Toate rezultatele sunt diponibile imediat, la fata locului, la punerea in functiune a cazanului / instalatiei sau la testari ulterioare. Buletinul de masurare poate fi printat, salvat, arhivat, transmis imediat prin e-mail.

Calitate AFRISO, 100% Made in Germany.
Disponibila din 20 mai si in Romania, in sistemul modular de aparate de masura CAPBs® de la AFRISO.

 

 

Inapoi la pagina de aparate complementare

SC AFRISO SRL, bvd. Tudor Vladimirescu 45A, sector 5, cod 050881, Bucuresti, Romania
Telefon: 021 410 07 02, Fax: 021 410 07 12
E-mail: info@afriso.ro