Servicii

 

Service

Oferta noastra de service – sprijin la nevoie
Service-ul inseamna posibilitatea de a te baza pe altii. Echipa de service AFRISO care va sta la dispozitie este flexibila, rationala in costuri, punctuala, eficienta si rapida.

Consiliere si prezentare produs
Foarte aproape de client. Cineva din personalul nostru de vanzari este intotdeauna in apropiere. Noi va sfatuim personal si individual. Cu placere ii consiliem si pe clienti dvs. la expozitii sau prezentari organizate la sediul dvs.

Scolarizare si training
Profesionala si practica. In cadrul scolarizarilor noastre profitati de experienta vasta in masurari si analiza de gaze. Dotarea tehnica disponibila la sediul nostru permite demonstratii in conditii reale de lucru.

Service
Indiferent daca este vorba despre intretinere profesionala, calibrare, certificate de etalonare sau verificare in functionare. Specialistii nostri din domeniul service-ului vor asigura functionarea pe toata durata de viata a aparatului dvs. de masura. Pentru rezultate exacte in masuratori, respectarea normelor impuse de lege si o durata mai lunga de viata.

Reparatii
Daca exista anumite defecte de functionare, trimiteti-ne va rugam aparatul si o scurta descriere despre defectul observat si va vom returna aparatul functional in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Aparate pentru inchiriat
Nu va puteti lipsi de aparatul dvs. de masura? Nici o problema. Service-ul nostru va poate pune la dispozitie in orice moment aparate de schimb. contra cost.

Laborator acreditat RENAR

Primul si singurul laborator acreditat RENAR pentru analiza de gaze de ardere.

SC AFRISO-EURO-INDEX SRL, bvd. Tudor Vladimirescu 45A, sector 5, cod 050881, Bucuresti, Romania
Telefon: 021 410 07 02, Fax: 021 410 07 12
E-mail: info@afriso.ro