Politica de confidentialitate

AFRISO-EURO-INDEX se adreseaza prin produsele si serviciile pe care le furnizeaza, exclusiv societatilor comerciale.

AFRISO-EURO-INDEX nu prelucrează, ca regulă, date cu caracter personal ale clientilor sai, iar site-ul societatii nu stocheaza informatii referitoare la vizitatori

AFRISO-EURO-INDEX prelucreaza urmatoarele date apartinand clientilor sau potentialilor clienti in scop de marketing: denumirea societatii comerciale, email persoana de contact, telefon si adresa societatii comerciale. Datele mentionate vor fi folosite numai in scop de marketing, respective pentru transmitearea de newsletter si alte comunicari comerciale.

Datele furnizate nu vor fi transmise nici unui alt operator si vor fi utilizate doar in scopul mentionat.

In cazul newsletterului, fiecare editie contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, oferite in mod voluntar, in conformitate cu prevederile codului civil pentru stabilirea raporturilor comerciale dintre Afriso Euro Index ca furnizor si o societate comerciala ca beneficiar al produselor si serviciilor, se face in conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), iar dumneavoastra beneficiati de drepturile prevazute in Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării sau a dreptul de a se opune prelucrării.

Pentru informatii sau alte probleme legate de protectia datelor cu caracter personal va puteti adresa persoanei responsabile pe e-mail: info@afriso.ro sau tel. 021 410 07 02